Get øker valgfriheten for den enkelte beboer ved å introdusere Get nett-tv og inkludere et helt nytt univers av filmer, sport og strømmetjenester som HBO Nordic i grunnpakken Start.

I tillegg til strømmetjenesten HBO Nordic, kan Get-kunder nå velge å se britisk kvalitetskrim fra strømmetjenesten Cirkus, Premium sportsinnhold fra Viasat Sport og alt av norsk seriefotball samt Tippekampen fra England. Og dette er bare noe av det nye tv-innholdet hver enkelt beboer selv kan velge fritt i, alt inkludert i boligselskapets kollektive tv avtale. Med andre ord kan beboerne ut i fra egne ønsker og tv-vaner komponere den tv-pakken som gjør dem fornøyde. VERDENS BESTE TV-SERIER – Vi er stolte over den bredden og kvaliteten vi nå kan la våre tv-kunder Nå introduseres Gets tv-kunder for seriemesteren HBO Nordic som ett av flere strømmetilbud i tv-abonnementet. velge fritt fra, sier produktdirektør Torbjørn Ellingsen Aamodt. HBO er synonymt med kvalitet, og de har ikke bare levert seks sesonger av verdens mest sette tv-serie de siste årene: Game of Thrones. De kan også skilte med seersuksesser som Vikings, Girls og Westworld – med norske Ingrid Bolsøe Berdal i en viktig rolle. I tillegg rommer tjenesten et utall moderne klassikere med serier som Mad Men, The Sopranos og The Wire. SVAR PÅ ENDRINGER I SEERVANER Gets satsing er et direkte svar på endringene i det norske folks tv-vaner. For Get-kunder betyr endringene at man nå er sikret det beste og ikke minst mest fleksible tv-tilbudet på det norske markedet. – Vi utvider både bredden i tvtilbudet og valgfriheten. Tidligere har vi tilbudt et utvalg tv-kanaler og Premium-kanaler du kunne kjøpe i tillegg. Nå kan du fortsatt velge fritt blant mange tv-kanaler. Men du kan også inkludere både Premium sport og tusenvis av timer med det aller beste innen dramaserier, filmer, dokumentarer og naturprogrammer som du kan se når kunder betaler for strømmetjenester som HBO Nordic. Da kan de forenkle hverdagen ved å forholde seg til én aktør og én faktura, sier Gets produktdirektør. TILBYR DE ALLER BESTE SERIENE Med HBO Nordic, internasjonale kvalitetsdokumentarer og naturprogram fra Curio og britiske krim- og dramaserier fra Cirkus, får Get-kunder tilgang til et enormt utvalg innhold av veldig høy kvalitet. Disse tjenestene gir fullstendig fleksibilitet med tanke på når du vil se hva. – Slik sett er dette en nyhet for mange av våre tv-kunder, fordi du kan se hele sesonger samlet og akkurat når du vil. Vi mener dette er en trend i tiden vi treffer veldig godt på, der folk ønsker å se på gode serier, tror Ellingsen Aamodt.

GET HAR FORHANDLET FRAM ET MER FLEKSIBELT TV-TILBUD –

Vi tar på alvor at vi forhandler på vegne av 1,2 millioner kunder og 500 000 hjem. Derfor er vi strålende fornøyde med både å inkludere tv-kanalene og moderne strømmetjenester, sier Gets produktdirektør Torbjørn Ellingsen Aamodt. Produktdirektøren mener de med disse grepene plasserer Get i førersetet blant tv-aktørene og imøtekommer kunder som stiller høyere krav til både tv-innhold og valgfrihet. LANGT FORAN KONKURRENTENE – Vi ligger nå langt foran bransjen for øvrig i måten vi pakker tv-innhold og gir valgmuligheter på. Det vi ser, og tar hensyn til, er at nordmenn er tidlig ute med digitale vaner og at mange av våre G

GET BOX MIKRO FYLLES OPP MED NYE FUNKSJONER

Ved å koble Get box Mikro, som er inkludert i de fleste kollektive tv-avtaler, til internett, får alle kunder nå tilgang til tv-funksjoner som Reprise, Start forfra og fire samtidige opptak. – Det eneste som skal til er faktisk å koble boksen til internett og følge instruksene som kommer opp på tv-skjermen, sier Mette Valskaar, produktsjef for tv. KOBLE MIKRO TIL NETT OG FÅ OPPTAK, REPRISE OG FILMLEIE I tillegg til muligheten til å ta opp tv-programmer, gir en oppdatering også Get box Mikro-kunder tilgang til å starte tv-programmer forfra dersom de er sent ute. De kan dessuten se tusenvis av programmer i reprise og får tilgang til Get filmleie. – Det hele er pakket inn i det samme lekre og funksjonelle designet som kunder med Get box II allerede har rukket å bli vant til, forteller Mette Valskaar. En utfordring Get er veldig opptatt av å løse, er at få tv-kunder med Get box Mikro har koblet boksene sine til internett. – Vi har en viktig jobb å gjøre med å sørge for at alle beboere får med seg hvorfor de bør koble Mikro-boksen opp til nettet og hvordan de gjør det, sier Valskaar. VALGFRITT Å OPPDATERE – I det du kobler opp til internett, får du følgende beskjed på tv-skjermen: ”Nyhet. Oppgrader Get-boksen din.” Så dukker det opp en ny plakat og en knapp på skjermen hvor du kan trykke ”oppgrader”, forklarer Valskaar. Det er imidlertid valgfritt å oppgradere Mikro-boksene, og det koster ingenting de tre første månedene. Også etter tre måneder er alle funksjoner inkludert, med unntak av opptaksfunksjonen som koster noe ekstra i måneden.

DETTE FÅR DU NÅ PÅ GET BOX MIKRO

 • Start forfra - hvis du kommer for sent til programmet • Reprise – tusenvis av programmer fra siste uke på tv tilgjengelig • Fire samtidige opptak – og du kan se på et femte program i tillegg • Personlige anbefalinger - basert på hva du liker å se • Søk - på tvers av alt innhold hos Get • Se opptakene dine hvor som helst i huset – med Get-appen på mobilen eller nettbrettet